zaalverhuur zaalverhuur Antwerpen prijzen zaalverhuur kasteel

+32(0)3 877 30 00

zaalverhuur zaalverhuur Antwerpen prijzen zaalverhuur kasteel

info@solhof.be

Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

Zaalverhuur voor diverse doeleinden

Kasteel Solhof beschikt over verschillende zalen die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Vergaderingen, recepties, teambuildings, enzovoort: wie op zoek is naar zaalverhuur in Antwerpen zit goed bij Kasteel Solhof! Al onze zalen zijn uitgerust met onder andere een beamer en een projectiescherm en u kan ons ook inschakelen voor zaalverhuur met catering. Op die manier krijgt uw activiteit meteen een culinair tintje dat uw gasten zeker zullen kunnen smaken. In wat volgt ontdekt u alvast meer over onze mogelijkheden op vlak van zaalverhuur, maar voor meer concrete informatie kan u ons steeds contacteren.

 

Zaalverhuur voor vergaderingen, recepties,…

Door zijn rijke geschiedenis is Kasteel Solhof een echt historisch pand met een niet te evenaren charme. Qua zaalverhuur hebben wij twee vergaderzalen ter beschikking met de namen Van Ertborn en De Borrekens, vernoemd naar enkele van de vorige eigenaars van het kasteel. Deze zalen werden elk uitgerust met alle nodige moderne faciliteiten. Daarnaast kan u er ook voor kiezen om onze veranda te huren; een prachtige ruimte die baadt in natuurlijk licht en die u een uitzicht biedt over de groene omgeving rondom het kasteel. Wilt u graag een receptie organiseren met zicht op de tuin en het park? Of wilt u een zaal huren om rustig te vergaderen? Aarzel dan niet en vraag ons naar de mogelijkheden rond zaalverhuur.

Zowel voor vergaderingen als voor recepties, teambuildings en meer: zaalverhuur bij Kasteel Solhof biedt een waaier aan mogelijkheden!

Zaalverhuur met catering en meer

Zaalverhuur gaat bij Kasteel Solhof verder dan enkel het huren van een zaal. Zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om ook gebruik te maken van onze cateringservice. Van warme en koude hapjes tot een uitgebreide broodjeslunch of een overheerlijk diner: wij werken samen met professionele cateraars die uw gasten het lekkerste eten zullen voorschotelen. Zaalverhuur met catering is mogelijk tot 60 personen en naargelang uw wensen kan alles volledig op maat gemaakt worden. Daarnaast kan u uw evenement ook uitbreiden met een overnachting in het hotel. U heeft zelfs de mogelijkheid om het volledige hotel af te huren en zo uw evenement een echt exclusief karakter te geven. Zowel voor vergaderingen als voor recepties, teambuildings en meer: zaalverhuur bij Kasteel Solhof biedt een waaier aan mogelijkheden!

 

Op zoek naar zaalverhuur met catering in Antwerpen?

U zoekt een mooie locatie om een receptie te organiseren of een zaal om rustig te vergaderen? En u wil hierbij ook een cateraar huren? Neem dan zeker contact op met Kasteel Solhof in Aartselaar. Voor zaalverhuur in Antwerpen bieden wij immers heel wat verschillende opties! Ons historische pand beschikt over twee modern uitgeruste vergaderzalen en een ruime veranda, die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Wenst u meer informatie te verkrijgen over de mogelijkheden of over de prijzen voor zaalverhuur in Kasteel Solhof, bel ons dan op het nummer +32 (0)3 877 30 00 of stuur een mailtje naar info@solhof.be.