congrescentrum congrescentrum Antwerpen congres hotel

+32(0)3 877 30 00

congrescentrum congrescentrum Antwerpen congres hotel

info@solhof.be

Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

Congrescentrum in Antwerpen

Het organiseren van een congres is geen sinecure; er komt meestal heel wat bij kijken. Zo moet u bijvoorbeeld op zoek gaan naar een geschikt congrescentrum dat aan al uw wensen voldoet. Het moet makkelijk bereikbaar zijn voor de gasten, er moet voldoende parking zijn, er moeten verschillende faciliteiten aanwezig zijn, en misschien wilt u ook wel gebruik kunnen maken van een cateringservice. Zoekt u een congrescentrum in Antwerpen dat aan al deze eisen voldoet, dan hebben wij de perfecte oplossing voor u. Zo kan u voor kleinere meetings een zaal huren bij Kasteel Solhof, en voor grotere congressen raden wij u ten zeerste het congrescentrum van ons collegahotel Ter Elst aan. Wilt u dus graag een congres organiseren, lees dan zeker verder en ontdek uw mogelijkheden!

Zoekt u een congrescentrum in Antwerpen dat aan al deze eisen voldoet, dan hebben wij de perfecte oplossing voor u.

Een congres organiseren in congrescentrum Ter Elst

Als hotel en congrescentrum in één is Ter Elst in Edegem de ideale locatie voor uw volgende evenement. Van vergaderingen en teambuildings tot congressen en andere evenementen: Ter Elst beschikt over een waaier aan zalen, waaronder ook een auditorium met 400 zitplaatsen en een Expo Hall die zich perfect leent voor grootscheepse evenementen.

Congrescentrum Ter Elst bevindt zich op slechts vijf minuutjes van de E19 en de Antwerpse ring en heeft een gratis parking met 500 plaatsen ter beschikking. Bovendien kan u een congres organiseren inclusief overnachting in het hotel en kan u eveneens genieten van een cateringservice. Surf zeker even naar de website van Ter Elst om meer te ontdekken over hun congrescentrum en diverse andere zalen.

 

Niet op zoek naar een congrescentrum, maar wel naar een vergaderzaal?

Bent u niet zozeer op zoek naar een congrescentrum, maar zoekt u wel de perfecte locatie om een vergadering te organiseren? Dan zit u goed bij Kasteel Solhof.
Wij beschikken over verschillende vergaderzalen die perfect dienst kunnen doen voor meetings of activiteiten van kleinere omvang. Vlakbij het centrum van Antwerpen kan u in ons exclusieve gebouw genieten van een prachtige groene omgeving. Net zoals congrescentrum Ter Elst beschikt ook Kasteel Solhof over een grote parking en kan u eveneens gebruik maken van onze cateringservices. Of wilt u liever uit eten gaan of genieten van een lekker drankje? Dan ligt topbistro Millefeuille letterlijk om de hoek.
Bent u niet zozeer op zoek naar een congrescentrum, maar zoekt u wel de perfecte locatie om een vergadering te organiseren? Dan zit u goed bij Kasteel Solhof.

Uw congrescentrum vlakbij het centrum van Antwerpen

Bij het organiseren van een congres komt heel wat kijken, maar congrescentrum Ter Elst doet er alles aan om deze taak zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zij beschikken over tal van zalen die gebruikt kunnen worden voor congressen en andere evenementen en bieden u een waaier aan mogelijkheden om uw congres van een leien dakje te laten lopen. Wie op zoek is naar een congrescentrum in Antwerpen vindt dan ook zeker en vast zijn gading bij Ter Elst! Bent u eerder op zoek naar de geschikte zaal voor bijeenkomsten van kleinere omvang, dan biedt Kasteel Solhof u verschillende opties. Contacteer ons gerust voor verdere informatie omtrent onze vergaderzalen!