vergaderzalen vergaderzalen Antwerpen vergaderzalen huren vergaderzalen in Antwerpen

+32(0)3 877 30 00

vergaderzalen vergaderzalen Antwerpen vergaderzalen huren vergaderzalen in Antwerpen

info@solhof.be

Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

Op zoek naar vergaderzalen in Antwerpen?

… dan zit u ongetwijfeld goed bij Kasteel Solhof! De persoonlijke en tegelijk exclusieve charme van dit historische pand zorgt voor een echte meerwaarde bij meetings, conferenties en recepties. Onze vergaderzalen zijn voorzien van alle moderne benodigdheden en indien gewenst kan u ook vertrouwen op de culinaire kunsten van onze cateraars. Daarnaast is het mogelijk om een vergadering te combineren met een overnachting in het hotel en kan u zelfs een uitgebreide teambuilding bij ons organiseren.

Vergaderzalen met een waaier aan mogelijkheden

Met zijn perfecte locatie in een groene, rustige omgeving is Kasteel Solhof de uitgelezen plaats voor vergaderingen en conferenties. Wij beschikken over twee vergaderzalen: de Van Ertborn-zaal die plaats biedt voor maximum 6 personen en vergaderzaal De Borrekens voor groepen van maximum 30 personen. Alle vergaderzalen zijn voorzien van een wifi-connectie, flipchart, pen, papier en u kan er gebruik maken van verschillende up-to-date audiovisuele toestellen zoals een beamer.

Het gebruik van draadloos internet is gratis en we voorzien ook steeds water in de zaal om uw dorst te lessen. Of wat dacht u van een vergadering in onze prachtige veranda, met uitzicht op de tuin en het park? Deze is toegankelijk voor rolstoelen en biedt plaats voor maximum 22 personen. Bij het huren van onze vergaderzalen of veranda kan u bovendien ook gebruik maken van onze cateringservices.

 

Een van onze vergaderzalen huren in combinatie met…

Een uitgebreide broodjeslunch? Een heuse walking dinner? Of trendy hapjes als versnapering bij een receptie?

Indien u een van onze vergaderzalen wil huren, kan u dit steeds combineren met onze cateringservice. Hiervoor werken wij samen met een aantal uitstekende cateraars die u de lekkerste bereidingen zullen voorschotelen. Voorts bieden wij ook de mogelijkheid om het volledige hotel af te huren. Zo kan u een meeting in een van de vergaderzalen combineren met een exclusieve overnachting in ons gezellige hotel. Wenst u na de vergadering een team building te organiseren? Geen probleem! Van boogschieten tot djembé en laserkleiduifschieten; het kan allemaal in Kasteel Solhof.
Indien u een van onze vergaderzalen wil huren, kan u dit steeds combineren met onze cateringservice.

Een meeting op uw maat

Kasteel Solhof onderscheidt zich niet enkel als hotel, maar wordt ook gezien als ideale locatie voor conferenties en vergaderingen. Onze perfect uitgeruste vergaderzalen bieden tal van mogelijkheden voor de organisator en zijn beschikbaar voor 10 tot 30 deelnemers. Als culinaire kers op de taart bieden wij eveneens verscheidene lunch- en dinermogelijkheden aan aan onze gasten. Bent u dus op zoek naar vergaderzalen in Antwerpen, dan bent u aan het juiste adres bij hotel Kasteel Solhof! U kan ons contacteren op het nummer +32 (0)3 877 30 00 of op info@solhof.be.