golf hotel kasteel solhof

+32(0)3 877 30 00

golf hotel kasteel solhof

info@solhof.be

Boek uw overnachting!
+
RESERVEER NU!

Geniet van een weekendje golf

In de omgeving van Kasteel Solhof bevinden zich tal van mogelijkheden voor een ontspannend weekendje weg. Voor de liefhebbers van golf liggen er bijvoorbeeld verschillende golfterreinen op een boogscheut van het kasteel. Op die manier kan u een gezellig golfweekend combineren met een overnachting in ons sfeervolle hotel. In wat volgt vertellen we u alvast wat meer over de verschillende mogelijkheden die ons hotel u biedt.

 

Golf in de buurt van hotel Kasteel Solhof

Op slechts twee minuutjes van het hotel kan u terecht bij een uitstekende 18 holes golfbaan: de Antwerp Golf School. Deze is de perfecte partner voor bedrijfsactiviteiten en golfinitiaties. Daarnaast is er ook Cleydael Golf. Dit golfterrein bevindt zich middenin een bosrijke omgeving, met 18 holes die elk een unieke uitdaging vormen. Een derde golfterrein dat we u graag willen aanraden is Drie Eycken. Samen met Cleydael Golf vormt deze club de grootste van Vlaanderen en zelfs een van de grootste van het land. Bij Drie Eycken zal u vooral genieten van een gemoedelijke en familiale sfeer. Deze drie golfbanen bieden voor ieder wat wils en zullen zowel voor de startende als voor de meer gevorderde golfer een waar plezier zijn.

Een partijtje golf als bedrijfsactiviteit

Houdt u van golf? Dan is het mogelijk om een golfweekend te combineren met een overnachting in hotel Kasteel Solhof. Dit kan trouwens ook als bedrijfsactiviteit, want wij bieden een ruim assortiment aan mogelijkheden voor bedrijven. Zoekt u bijvoorbeeld een geschikte zaal om een vergadering te organiseren, dan heeft u een waaier aan opties bij Kasteel Solhof.

Houdt u van golf? Dan is het mogelijk om een golfweekend te combineren met een overnachting in hotel Kasteel Solhof.

Er zijn tevens verscheidene lunch- en dinermogelijkheden en u kan er dus ook voor kiezen om een partijtje golf te spelen op een van de golfbanen in de omgeving. Wilt u hier graag meer over weten, neem dan gerust contact op met ons. Uiteraard kan u ook rechtstreeks een overnachting boeken via deze website.

 

 

Golf in Antwerpen

Zoekt u een idee voor een toffe trip of een ontspannende bedrijfsactiviteit en bent u een fervent liefhebber van golf, dan kan u terecht op verschillende golfbanen op een boogscheut van Kasteel Solhof. Zo kan u een weekendje golf perfect combineren met een overnachting in ons prachtige hotel. Wenst u graag verdere inlichtingen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens uw verblijf kan u ook steeds een woordje uitleg vragen aan de receptie; wij helpen u met plezier verder!   

Boek hier uw greenfee voor Cleydael.  Uw kamer kan u boeken via onze site.